23 травня о 11:00 на легкоатлетичному стадіоні в ЦПКіВ у Вінниці пройде традиційна спартакіада міста серед людей з інвалідністю «Спорт розвиває людину – ми віримо в спорт».

Організатори – комітет по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради, обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», громадська організація «Гармонія».

Упродовж кількох годин спортсмени змагатимуться у таких видах спорту: шашки, теніс настільний, перегони на візках, змагання з дартсу, баскетбол, флорбол, сорсо, пейнтбол, влучний кидок з використанням «літаючої тарілки» (фрізбі).

Кожен учасник за бажанням може позмагатися у всіх видах спорту. Результати оцінюватиме професійне журі, до складу якого увійшли тренери-викладачі та інструктори-методисти міських дитячо-юнацьких спортивних шкіл. У кожному виді змагань визначатимуться переможці і призери. Нагородну продукцію забезпечує комітет по фізичній культурі і спорту – кубки, медалі, грамоти, подарунки.

Мета заходу – популяризація фізичної культури та спорту серед людей з інвалідністю, підвищення спортивної майстерності, надання можливості юнакам та дівчатам з інвалідністю долучитися до спорту та здорового способу життя.



Переглядів: 1669
Поширень: 0