8 червня 2010 р. у комітеті з фізичної культури і спорту міської ради відбулося урочисте відзначення члена молодіжної збірної команди України з ушу/кунгфу Колісніченка Артура, його тренера Дмитра Польгуля, а також представників спортивної федераціі з нагоди успішного виступу вінничанина на 18-му Чемпіонаті Світу з кунгфу/ушу.

Збірна України в розділі таолу

Голова спорткомітету Сергій Краєвський вручив спортсмену і його тренеру пам\'ятні медалі спорткомітету, подяки та подарунки за блискучий виступ на змаганнях.

Чемпіонат Світу проходив з 12 по 16 травня 2010 р. в м. Перуджа (Італія). За результатами виступів вінничанин Артур Колісніченко виборов дві срібні нагороди в розділах туй шоу та мистецтві володіння південним кулаком. Вінничанин також став чемпіоном Світу у вправах з південною традиційною зброєю кунгфу.

Артур Колісніченко - туйшоу

Загалом Національна збірна команда України завоювала 21 перше, 11 других та 4 третіх місць. У командному заліку збірна виборола перше місце в розділі тайцзицюнь. Серед українських спортсменів також відзначилися: Микита Чуб, Солодиліна Людмила, Матулевський Микола та ін.


Переглядів: 6717
Поширень: 0