Урочисті збори та нагородження пройшли у залі засідань облдержадміністрації 23 грудня за участю керівництва області і міста, спортивної громадськості, керівників фізкультурно-спортивних товариств та відомств, директорів обласних спортивних шкіл.

Обласне керівництво відзначило кращих спортсменів, які прославили Вінниччину у 2010 роціГолова облдержадміністрації Микола Джига, вітаючи спортсменів та їх особистих тренерів, відзначив їхні успіхи та перемоги, які прославили Вінницький край і побажав з оптимізмом дивитися у наступний рік.

«Завершуючи 2010 рік, ви можете бути задоволені своїми результатами, адже ви маєте чудові здобутки і досягнення. Здоров’я людини – головний принцип нашої державної політики. Сьогодні культура фізичного виховання і безпека виходять на передній план. Наше завдання – відновити повагу людей до фізичного виховання, адже це повага до самих себе – і відповідно здоров’я та майбутнє нації. Тож хочеться побажати вам міцного здоров’я, спортивних злетів і успіхів, щоб той фундаментальний базовий рівень 2010 року став стартовою доріжкою на наступний рік. А ми зі своєї сторони докладемо всіх зусиль, щоб підтримати вас» - зазначив Микола Джига.

Голова облдержадміністрації підкреслив, що у Вінниці, як столиці області, має бути сучасний спортивний центр, для проведення чемпіонатів та змагань європейськоОбласне керівництво відзначило кращих спортсменів, які прославили Вінниччину у 2010 роціго й світового рівня. А обласна влада зробить все можливе, щоб забезпечити спортивну галузь належним фінансуванням.

Начальник управління спорту облдержадміністрації Олександр Фєнєв під час свого виступу підвів підсумки роботи управління та всієї спортивної галузі області у 2010 році та окреслив плани на 2011 рік, і подякував обласному керівництву за віру у спортсменів та підтримку галузі.

Голова облдержадміністрації Микола Джига та голова обласної ради Сергій Татусяк за вагомий особистий внесок у розвиток спорту, високі спортивні досягнення нагородили кращих спортсменів та їх тренерів цінними подарунками, грамотами управління з питань фізичної культури і спорту, і вручили посвідчення майстрів спорту України.

В залі в черговий раз лунали відомі імена нагороджених: Наталія Добринська, Анна Писменська, Інна Крячко, Михайло Книш, Олег Неклюдов, Людмила Василюк, Ігор Дідик - саме ці імена та їх тренери - Олександр Кулібаба, В’ячеслав Мельничук, Леонід Лоївський та багатьох інших принесли славу і визнання вінницькій спортивній спільноті в Україні та світі.

Обласне керівництво відзначило кращих спортсменів, які прославили Вінниччину у 2010 роціРішенням колегії облспортуправління були визначені 3 кращих команди з ігрових видів спорту в регіоні, які цього дня теж ввійшли в число нагороджених. Зокрема, переможні кубки отримали команда з хокею на траві «Олімпія-Колос-Секвойя», як переможці чемпіонату України. та Команда з волейболу (жінки) «КРЯЖ-МЕДУНІВЕРСИТЕТ», що змагається у вищій лізі. А чоловіча команда з волейболу «СДЮСШ –МІЦНИЙ ГОРІШОК» - головний тренер Сергій Саранчук, яка змагається у вищій лізі отримала дипломи управління та грошові винагороди за рахунок федерації.

Також цього дня за популяризацію олімпійського руху, створення позитивного іміджу України спортивну еліту області нагородив Голова Вінницького відділення Національного Олімпійського комітету Федір Новік. Почесні відзнаки за підтримку спорту на Вінниччині отримали і очільники області.


Переглядів: 3448
Поширень: 0