Під час новорічної паузи у навчальному процесі студенти Вінницького училища культури та мистецтв ім. М. Д. Леонтовича за ініціативи Студентського Парламенту Вінниччини організували поїздку та концертну програму до Немирівської середньої загальноосвітньої школи-інтернату інтенсивної терапії ім. Некрасова.

Концертна програма пройшла «на ура!». Дітям та адміністрації школи-інтернату дуже сподобалось, навіть деякі запитували про те, як вступити до цього навчального закладу. Це дуже добре, коли діти бачачи хороший приклад, хочуть самі чогось досягти в своєму житті , стати краще.

«Ми разом гралися; дарували їм м’які іграшки, книжки та цукерки. Всі були дуже задоволені, адже вихованцям дитбудинків та шкіл-інтернатів не стільки потрібні подарунки та цукерки, скільки звичайнісінька увага та спілкування. Це самий важливий обов’язок людей, котрі їздять в такі заклади, саме подарувати радість та тепло спілкування. Ці діти не винні, що в них так склалося життя, вони його не вибирали, тому їх треба підтримати й постаратися показати, що є правильним, чого потрібно застерігатися та як досягати своєї мети», - зауважила депутат Студентського Парламенту Вінниччини, Вікторія Самусенко.


Переглядів: 7098
Поширень: 0