Ну що ж ось і настала найхолодніша і водночас найсвятковіша пора року - зима. І хоча вона поки не засипає нас приємним білим сніжком, та все ж, хуртелиці ще попереду ну і звісно, "IV Зимова Студреспубліка" (23-26 лютого 2012р., Карпати).

Цільова аудиторія: учасники Студреспубліки (чи інших республіканських проектів) будь-якого з років, активні люди, депутати різних рівнів, бізнесмени, викладачі вишів, громадські діячі, молодь, студентство.

Програма проекту передбачає проведення оргдіяльнісної гри протягом 3 повних діб за участю близько 80 осіб.

Особливості! В процесі гри будуть застосовані ряд методів та інструментів, які дадуть змогу глибоко зануритися у проблематику та знайти відповіді на найскладніші питання. Планується досягнення ефекту "повного занурення", що передбачає участь в абсолютно всіх заходах, а також заборону вживання алкоголю. При порушенні даної вимоги організатори залишають за собою право на виселення порушника без повернення оргвнеска.

Умови участі: Учасники відбираються серед представників цільової аудиторії шляхом конкурсного відбору на основі подання анкети-заявки. Конкурс триває до 8 лютого 2012 року. До 11 лютого відбудеться оголошення результатів.

Кожен бажаючий матиме можливість за власний кошт залишитися та відпочити на території проведення. Про це додатково та заздалегідь (до 10 лютого) треба повідомити організаторів.

За додатковою інформацією звертатися:

Щерба Олександр, комунікатор проекту
м.т.: 063-26-74-490,
офіс: (044) 529-13-75


Переглядів: 3156
Поширень: 0