В умовах сьогодення диплом не є пропуском на ринок праці, і роботодавці не стоять у черзі за випускниками навчальних закладів Вінниччини. Як наслідок – випускники ВНЗ часто залишаються без роботи або працюють не за спеціальністю. Проаналізувавши ситуацію, Сергій Кудлаєнко, депутат Вінницької обласної ради, вирішив – не можна допускати відтоку найкращих молодих кадрів з Вінницької області! 23 березня він офіційно презентував «Конкурс-грант Сергія Кудлаєнка» перед студентством, бізнесменами, представниками підприємств та органів місцевого самоврядування області.

- Не зв’язки, не хитрість, а власні знання повинні забезпечити молоді робочі місця! – відзначив Сергій Володимирович. – Ми даємо шанс кожному майбутньому спеціалістові довести, що він вміє і хоче працювати! Щоб взяти участь у конкурсі, студентам 4-5 курсів треба зареєструватись на інтернет-сторінці www.svkgrant.com, написати інтернет-заявку, конкурсну роботу, додати до неї коротке резюме, а ще - рецензію чи рекомендацію викладача навчального закладу (за бажанням учасника). Що головне? Представлена на конкурс робота повинна бути практичною, без надмірних, наприклад, математичних формул. Бізнес працює на кінцевий результат, тобто, на отримання фінансового прибутку. На це і треба спрямувати теми конкурсних робіт. Слідкуйте за інтернет-сторінкою, ми будемо повідомляти, коли і де будуть проводитись тренінги з написання проектів. Кінцевий термін подання заявок – 29 квітня до 23 год. 59 хв. Консультації за тел. 093 550 74 74

Проекти чи бізнес-плани студенти писатимуть з п’яти дисциплін: агрономія; архітектура і будівництво; економіка та підприємництво; менеджмент та маркетинг; правознавство. Всі роботи перевірить Рада незалежних експертів, до складу якої увійдуть університетські професори, викладачі, керівники підприємств, державні службовці та ін. Рада зробить публічне оцінювання проектів і визначить переможців, які отримають змогу протягом двох місяців стажуватись на підприємствах та організаціях з правом подальшого працевлаштування. Критерії наступні: оригінальність та реалістичність ідеї; оптимальні шляхи досягнення мети; аргументованість пропозицій; послідовність та логічність викладених думок.


Переглядів: 4550
Поширень: 0