27 квітня святковим гала-концертом завершаться перегони вищих навчальних закладів у першому загальноміському міжвузівському фестивалі «Вінницька студентська весна». Протягом березня–квітня цього року дев’ять вінницьких вищих навчальних закладів виборювали першість у фестивалі. За цей час команди мали можливість показати свої здібності у номінаціях: «Спорт», «Вокал», «КВН», «Хореографія», «Видовищна програма».

Виступи команд у кожній номінації приносили їм бали до загальної турнірної таблиці.  Інтрига першості у фестивалі збереглась аж до останнього етапу – «Соціальний проект». Кожна команда в рамках фестивалю розробила та реалізувала свій соціальний проект, результати якого представляла 25 квітня у міській раді.

Проекти команд оцінювала експертна комісія. Про результати їх оцінювання, а отже і про остаточне розташування команд у турнірній таблиці організатори фестивалю оголосять лише під час гала-концерту.

Наразі команди готові представити своїм вболівальникам та усім гостям фестивалю найкращі номери конкурсної програми: потужний вокал, яскравий гумор, запальні танці, а також феєричні шоу-номери.

Організатори "Вінницької студентської весни" - громадська організація «Розвиток.Розвиток» та Вінницька міська громадська організація «Команда КВН «Вінницькі Перці».

Фестиваль відбувся за підтримки Вінницького міського голови Володимира Гройсмана.



Переглядів: 4324
Поширень: 0