Прес-конференція про підведення підсумків конкурсу "Помічник депутата"

Конкурс, метою якого є залучення до громадської роботи молоді з активною життєвою позицією, було оголошено на початку квітня. Протягом цього часу було надіслано 42 заявки, авторами більшості з яких є студенти 4-5 курсів.

- Перш за все, хочу подякувати всім, хто подав свої роботи на конкурс. Мені особисто було дуже цікаво побачити чим живе сучасна молодь, що її хвилює, – говорить голова Вінницького осередку «Фронт Змін» Сергій Кудлаєнко. - Сьогодні ми зібрались для підведеня підсумків, але я одразу хочу наголосити, що хоча було відібрано лише 18 осіб, ми все ж плануємо залучати до подальшої співпраці всіх аплікантів.

Співбесіда з учасниками конкурсу "Помічник депутата"

Для того, щоб взяти участь у конкурсі потрібно було надіслати своє резюме та есе на одну з тем «Моє бачення роботи депутата» чи «Україна майбутнього. А яку державу хочеш ти?», а також довести власну компетентність на співбесіді з одним із депутатів.

- Спілкування з цими молодими людьми – це одне задоволення, - наголошує депутат від «Фронту Змін» у Вінницькій райраді Леонід Марцинковський. - Перш за все, тішить їх ерудованість та запал, з якими молодь хоче долучатись до громадської діяльності. Я вірю, що за ними майбутнє!

Учасники конкурсу "Помічник депутата"

Як відзначають самі ж кокурсанти, взяти участь у проекті їх спонукало бажання зробити перший крок до великої політики, здобути досвід роботи в органах державної влади та місцевого самоврядування.



Переглядів: 9712
Поширень: 0