Традиційно на завершення навчального року, коли студенти складають останній державний іспит, проходить свято випускників. Цей рік не став винятком. 24 травня кількатисячна студентська когорта Вінницького державного педагогічного університету під мелодії духового оркестру пройшла святковою ходою від стін рідної аlma mater до пам’ятника письменнику Михайлу Коцюбинському, чиє ім’я гордо носить ВНЗ.

До 100-річного ювілею педуніверситету студенти пройшлись святковою ходою до пам’ятника Коцюбинського

З вітальним словом до присутніх звернувся ректор, професор Олександр Шестопалюк, який побажав усім стати успішними людьми в нашій країні, високих професійних досягнень, впевненості у свої силах і обов’язково часточку везіння.

До 100-річного ювілею педуніверситету студенти пройшлись святковою ходою до пам’ятника Коцюбинського

Зі словами вітань виступили також декан-директор інституту математики, фізики і технологічної освіти, доцент Станіслав Подолянчук, доктор педагогічних наук, завідувач кафедри дошкільної та початкової освіти професор Галина Тарасенко, мама випускниці інституту історії, етнології і права Валентина Грушко. Вдячність викладачам за науку і зичення своїм ровесникам реалізувати власні мрії у майбутньому виголосила магістрантка інституту іноземних мов Марія Кузь. Вона запевнила, що цьогорічні випускники гідно понесуть у люди добре слово про свою аlma mater.

Таня КЛИМНЮК,
Дар’я ХИЖНЯКОВА,
газета «Студентська територія»



Переглядів: 5333
Поширень: 0