Даний форум відвідав голова Студентського Парламенту Вінниччини – Дмитро Слободянюк. Поїздка відбулась в рамках підписаної 19 квітня 2012 року партнерської угоди між Вінницькою обласною Радою та Законодавчими зборами Свердловської області.

Від Москви до Далекого Сходу знають про Студентський Парламент Вінниччини

Темою форуму була: «Поствиборча реальність: молодіжні парламенти як міжпартійні площадки підготовки політичної еліти – «Росія 2020». Після відкриття форуму та проведення круглого столу за вищевказаною тематикою велась триденна плідна робота, яка була насичена презентаціями діяльності усіх представлених на цьому заході молодіжних парламентів.

Від Москви до Далекого Сходу знають про Студентський Парламент Вінниччини

«Кінцевим результатом діяльності молодих парламентарів стало написання рекомендацій до державної молодіжної політики в Російській Федерації до 2020 року, - зазначив голова Студентського Парламенту Вінниччини, Дмитро Слободянюк. Здавалося б ми багато досвіду переймаємо від європейських країн, але нам є чого повчитись у наших східних сусідів. Російські колеги протягом останніх 5 років детально продумують кожен хід в молодіжній політиці та можливі наслідки цих дій. Наразі прописується стратегія державної молодіжної політики до 2020 року. З кожним роком збільшується кількість бажаючих потрапити до молодіжних парламентів. Усі молоді люди сильно мотивовані. Парламентарі перших скликань молодіжних парламентів, вже потрапили до виконавчих та законодавчих органів Російської Федерації різних рівнів».

Від Москви до Далекого Сходу знають про Студентський Парламент Вінниччини

«Мені довелося багато побачити, є багато чого впровадити на території Вінницької області, але пріоритетною задачею буде написання рекомендацій Департаменту молодіжної політики, Міністерства освіти, науки, молоді та спорту України».



Переглядів: 5077
Поширень: 0