13 студентських команд SIFE з Києва, Львова, Вінниці, Хмельницького, Харкова, Донецька, Одеси та Миколаєва змагались між собою, презентуючи виконані ними протягом року проекти. Членами журі виступили експерти - понад 70 представників великих міжнародних та українських компаній. Їхнім непростим завданням було визначити команду-переможця, яка досягнула найбільшого позитивного впливу на суспільство через свої економічні, екологічні та соціальні проекти. Переможцями Півфінального раунду стали команди університету економіки та права "КРОК" (Київ), Вінницький національний технічний університет та Українська інженерно-педагогічна академія (Харків), які у Фіналі представили свої проекти керівникам компаній Ernst & Young, Філіп Морріс, PZU, DHL, Метінвест, Carslberg Ukraine, Astellas та СК "ТАС".

За рішенням суддів Національним переможцем SIFE Україна 2012 вдруге поспіль стала команда SIFE Вінницького національного технічного університету (депутат Студентського парламенту Вінниччини Лідія Терпель являється активістом Вінницької команди SIFE), яка разом з чемпіонським кубком отримала символічний квиток на Всесвітній кубок SIFE у Вашингтоні за підтримки компанії Carlsberg Ukraine.

Друге місце посіла команда SIFE Української інженерно-педагогічної академії.

Третє місце дісталось команді університету "КРОК", яка вперше брала участь у змаганнях SIFE.

Спеціальна нагорода від компанії life:) дісталась команді Вінницького національного технічного університету.

Отже, бажаємо команді SIFE Вінницького національного технічного університету успіху Вашингтоні та творчої наснаги в наступному сезоні SIFE, що почнеться в вересні 2012 року.



Переглядів: 6285
Поширень: 0