Студентська Республіка-2012

Безкінечне сонце, море, пляж та атмосфера дружелюбності, цілодобові open-air, що панували на теренах розважального центру «Сонечко» не завадили вінничанам достойно представити свій регіон. Звичайно ж, перебуваючи на березі Чорного моря, аж ніяк молодь не націлена на відпочинок, загалом це можна сказати про магістрат Вінниці, який цього року був націлений на взяття призових місць у суб-фестивалях, а для цього у них є реальні шанси….Адже склад команди-2012 надзвичайно сильний та різнобарвний, адже в команді є чемпіони І обласного дебатного турніру, мафії, «Що?Де?Коли?».

Загалом, очікування команди стали реальністю, адже магістрату є чим похвалитися, а саме: ІІ місце у суб-фкстивалі «Що?Де?Коли?», ІІІ місце на дебатному турнірі, ІІ місце на грі «Мафія», ІІ місце на DJ-параді, яке завоював DJ Malibu (Віктор Гнатюк, депутат Студентського Парламенту Вінниччини, студент ВНАУ).

Найбільший фурор організували вінниччани на конкурсах краси, адже звання Містер «Торс» здобув вінничанин Роман Молдован, а звання «Перша леді Студентської Республіки-2012» здобула депутат Студпарламенту Вінниччини Вікторія Дубова!

Конкурс краси на " Студентська Республіки-2012»

«Ми усі хоча і різні у своїх поглядах, можна сказати, - своєрідний «вінегрет» світоглядів, але це ще більш загартовує нашу команду, адже нас єднає одна ідея побудови країни мрій, яку ми розробили ще перебуваючи вдома, а участь у такому фестивалі як Студ.республіка – це реальний шанс реалізувати себе, на користь країни», - ділиться своїм баченням студентський мер Вінниці Балацький Олексій.

«Мене дуже вразили розмови про те,що Студентська республіка втрачає свої позиції на «арені» молодіжних фестивалів, а також громадських організацій. Вважаю, що це повна маячня, адже ви б побачили той ажіотаж, який спостерігався на регіональному етапі фесту, а головне, - то були зацікавлені люди, які мають чіткі життєві пріоритети, які мають шанси реалізуватися у контексті цьогорічної тематики фестивалю «Країна мрій»,- говорить член магістрату Роман Молдован.

«Я у захваті від фестивалю, атмосфера – бомбезна! Таке своєрідне поєднання роботи та драйвового відпочинку мене надихають, цього року я побував на форумі в Росії, де мені задавали запитання чи проводяться такого типу фестивалі в Україні і,звичайно ж, перше, що спадало на думку була Студ.республіка, там усіх дуже зацікавила сама суть цієї «віртуальної» країни, думаю, що росіяни точно захочуть проводити щось на кшталт і в себе, тим паче, що наша делегація також зробила презентацію студ.республіки там!», - ділиться член магістрату Микола Гнатюк.

Студентська Республіка-2012

Отож, незважаючи на хронічний стан втоми та, одночасно, драйву усе це не завадило вінничанам достойно виступити на масштабному молодіжному фесті!



Переглядів: 7641
Поширень: 0