40 поколінь змінилося в «Ровеснику». Незмінний тільки керівник - Бондарчук В.З. І як тільки на сцені звучать слова: «Виступає народний ансамбль танцю «Ровесник», у глядачів з\'являються теплі посмішки і зал вибухає оплесками. Адже граціозні і жартівливі, ліричні і різнобарвні, темпераментні і скромні танці приносять людям справжню насолоду.

Ансамбель танцю "Ровесник"

Колектив «Ровесник» представляв нашу державу на Міжнародних фестивалях у Польщі, Болгарії, Румунії, Югославії, Угорщині, Франції, Іспанії, Португалії, Канарських островах, Чехії та Швейцарії. І де б не виступав «Ровесник» - результат був такий - або Гран-Прі, або І місце.

Директор коледжу П.П.Гайдайчук при від\'їзді «Ровесника» на фестивалі завжди каже: «Пальмою першості поступатися ми не маємо права, а все, що залежить від мене, без уваги не залишиться».

Багато випускників працюють у театрах та залишаються у знаменитих танцювальних ансамблях (П. Вірського та ін).

Якщо на концерті «Ровесника» ви відчули особливе піднесення, коли вас полонив і повів за собою танець, знайте, за цим безсонні ночі керівника, численні репетиції, де з учасників «сходять» не сім, а всі десять потів!

Ми впевнені, що мистецтво українського танцю завжди радуватиме нас своїм життєрадісним оптимізмом та емоційною силою.


Переглядів: 7505
Поширень: 0