День музики у Вінниці

Спочатку невелика делегація завітала до центру соціальної адаптації дітей – інвалідів «Промінь», де представила дітям та працівникам закладу низку чудових творів. Щирі слухачі мали можливість почути найрізноманітнішу музику як інструментальну так і вокальну. І віддячили вони достойно – бурхливими оплесками, захопленими оченятами та щирими посмішками!

З п’ятої ж години вечора для вінничан у центрі міста невеликі колективи студентів створили «міні шоу». На площі незалежності звучала низка українських пісень у виконанні вокального ансамблю «Перлина». На театральній жителям міста представляли свій спів чоловічий вокальний ансамбль «Бревіс», а в центральному парку перехожих зустрічав квартет духовиків у складі Сличука Олесандра, Фартушного Антона, Цинського Олександра та Марчука Дмитра.

Біля «NewYorkStreetPizza» звучала музика різноманітних жанрів у виконанні струнного дуету у складі Міщука Олександра та Панчук Марії. А в самому центрі біля вежі жителів очікував дует у складі Білик Марії та Сагалати Оксани, які виконали на електроскрипках твори сучасних та класичних композиторів. Біля кожного колективустуденти роздавали листівки з привітанням.

В загальному усе це дійство принесло безліч позитивних емоцій, адже ідеєю цього дійства було – створення свята музики для жителів міста. Будучи заклопотаними своїми справами ми не помічаємо прекрасного навкруг нас, а музика вона завжди з нами і тому ми хотіли, щоб в будній день кожен з перехожих мав можливість затриматися на хвилинку і насолодитися музикою, відчути смак цього життя, поринути у світ прекрасного. І дивлячись на результат події можна зробити висновок, що студентам це вдалося, адже перехожі подарували безліч щирих посмішок і прекрасних слів похвали і вдячності.



Переглядів: 6109
Поширень: 0