Відчувалась потужна підготовка організації заходу, помітним став і результат успішного проведення. Запрошення на участь у форумі прийняли представники майже усіх областей України. Представляти Вінницьку область вирушила, депутат студентського парламенту Вінниччини, Монастирська Олена, яка презентувала Спілку Молодіжних Організацій Вінниччини, зокрема, успішні проекти спілки: Студентський парламент Вінниччини, Нова генерація, Корпорація успішних людей.

Метою форуму виступив обмін досвідом між представниками молодіжних організацій та дорадчо-консультативних органів при головах облдержадміністрацій, налагодження співпраці задля реалізації спільних проектів.

Програма з’їзду включала зустріч із адміністрацією області, заступником голови Івано-Франківської обласної ради Р. Іваницьким та міським головою В. Анушкевичусом, який зазначив, що у Вінниці пройшла його юність і йому завжди приємно відвідати наше місто. Подальшим пунктом стала робота в секціях: міжнародні грантові програми, спорт, здоровий спосіб життя, соціальна підтримка молоді, волонтерський рух, культурно-масові та освітні заходи, молодіжні телепроекти.

На фото організатори форуму «Молодь – еліта нації» Говера Катерина та Крисюк Ганна

«Я дуже вдячна, що мене запросили на даний захід. Все пройшло на високому рівні, на протязі трьох днів не згасала позитивна атмосфера та підтримка організаторів Відбулись презентації молодіжних громадських організацій,секційні заняття, я відвідала семінар по міжнародним грантовим програмам та волонтерському руху, де нас проконсультували з приводу оформлення та підходу до написання проектів, грантів. Як на мене, то багато хто досягнув головної цілі приїзду, власне, отримання нового досвіду, представлення установ та їх досягнень, а також знайти нових партнерів для співпраці», - коментує учасниця, Монастирська Олена, - «я, вважаю, що гарним звершенням для Студентського парламенту Вінниччини є налагодження стосунків із Пластом - Національною скаутською організацією України, а також підписання резолюції про співпрацю між учасниками форуму».

На фото: учасниця форуму - Монастирська Олена та організатор Крисюк Ганна



Переглядів: 4497
Поширень: 0