20 листопада – Всесвітній день дитини. Більше півстоліття відзначається така важлива дата. На планеті мільярди дітей і, на жаль, тисячі з них не знають батьківської любові. Саме тому, у цей день 1989 року ООН прийняла Конвенцію про права дитини, щоб захистити наших нащадків та їх права.

Вихованці дитячого будинку у смт Вороновиця

Осторонь не залишились і студенти вінницьких ВНЗ та молодіжних організацій. Союз Азербайджанської Молоді України у Вінницькій області разом із Спілкою молодіжних організацій Вінниччини, Студентським Парламентом Вінниччини та представниками ВНТУ, в лиці студентської ради Інституту Менеджменту, а також завдяки підтримці Feride Plaza, відвідали дитячий будинок «Родинний Дім», що знаходиться у с.м.т. Вороновиця, в якому мешкає 21 дитина.

Вихованці дитячого будинку у смт Вороновиця

Дітки абсолютно різного віку, але усі як одна родина. Підтримка і любов один до одного відчувались у кожній посмішці та обіймах. Для гостей будинку найдорожчим був гарний настрій малюків та старших жителів цього дому. Приємно було спостерігати як із захопленням вони переглядали мультфільм, розфарбовували картинки та складали пазли. Одночасно було і сумно від того, коли чуєш, що заповітним бажанням цих янголів є жити у сім’ї, мати батьків. Ніхто не може замінити дітям матір чи батька, це беззаперечно. Лише поспілкувавшись з такими дітьми, ти починаєш бачити світ по-іншому, помічати те, про що, мабуть, ніколи і не задумувався, цінити ще більше те, що маєш…

Вихованці дитячого будинку у смт Вороновиця



Переглядів: 8879
Поширень: 0