Напередодні святкування Дня Святого Валентина у Вінниці пройдуть студентські бали. Зокрема, ще 12 лютого бал відбудеться одразу у двох вишах – Транспортному коледжі (о 14:00) та у Вінницькому національному аграрному університету (о 17:00). Наступного дня бали проходитимуть для студентів технічного коледжу (14:00) та Педагогічного коледжу (15:00).

14 лютого студентські бали пройдуть одразу у декількох вузах. Зокрема, у технологічно-промисловому коледжі, торгівельно-економічному коледжі, інституті конструювання одягу, кооперативному інституті, а також у медичному, фінансово-економічному, технічному та педагогічному університетах, в училищі культури та мистецтв та в медичному коледжі. На кожному із цих студентських балів буде обрано Короля та Королеву, які автоматично потраплять на головну подію весни – студентський бал міського голови.

За інформацією начальника відділу у справах молоді та туризму Вінницької міської ради Руслана Анфілова, цьогоріч формат проведення балу буде зовсім відрізнятися від попередніх років. «По-перше, змінено місце проведення студентського балу, цьогоріч право приймати гостей весняного балу отримав комплекс відпочинку «Гостевія», - розповідає Руслан Анфілов.Окрім цього, визначено переможця конкурсу на розпорядника балу, які запропонували провести цьогорічний захід у класичному віденському стилі. На усіх гостей балу чекає багато новинок та цікавинок».

Вікторія Шаргородська, яка стала розпорядником балу разом із творчою командою студентів, запропонувала провести бал, який відрізнятиметься по формату від минулих років. «Зокрема, це буде бал у віденському стилі, тобто переважатиме все ж таки класика. Для дівчат цьогоріч ми пропонуємо одягати вечірні сукні у ніжних кольорах, що дозволить створити по-справжньому весняний настрій у залі. Також цього року не буде звиклих бенкетних столів, а буде створено окремий куточок «Candy-бар», де студенти зможуть поласувати солодощами, вишуканими фруктами тощо, - розповідає Вікторія. – Музичний супровід балу складатиметься із двох частин: у першій частині класичну атмосферу створюватиме Вінницький академічний камерний оркестр «Арката», а другу частину для студентів лунатимуть твори відомих гуртів Beatles, Scorpions та інших у виконанні одного із вінницьких гуртів».

За інформацією арт-директора комплексу відпочинку «Гостевія» Віталія Годза, новий зал, у якому відбуватиметься дійство, дозволяє вмістити близько 390 гостей. «Окрім цього, у залі буде окремо прикрашене місце, де молоді пари зможуть сфотографуватися у гарній та незабутній атмосфері», - говорить Віталій Годза.

На даний час тривають «Інтернет-перегони» за право потрапити на студентський бал міського голови в групі «Це Вінниця, друже!». За словами організаторів, на даний час зареєструвалось майже 140 студенток та близько 80 студентів. Деякі із них вже мають близько 2000 «лайків». Додаткова інформація за телефонами: 59-52-83 (відділ молоді та туризму міської ради) та 50-82-13 (Центр підліткових клубів «УНІВЕР»).

Нагадаймо, що у День усіх закоханих студенти та будь-які закохані пари зможуть укласти «Шлюб на один день» на площі біля вежі .



Переглядів: 8553
Поширень: 0