Так у Вінницькому національному аграрному університеті не сумував ніхто. Адже кожен міг обрати для себе розвагу, а їх було чимало: працював «Студентський Загс»; протягом цілого дня веселі амури дарували романтичний настрій та святкову атмосферу; а ті, хто не так і не наважився сказати про свої почуття вголос, могли зробити це на «Стіні кохання»; в «TATU» салоні всім бажаючим наносили символіку свята, для кожного Святий Валентин залишив у чарівному кошику передбачення. Наприкінці дня усі одружені у «Студентському Загсі» пари у формі флешмобу подарували серце кохання та вдячності своєму університету. Завершився цей чудовий день святковим концертом.

14 лютого у ВНАУ14 лютого у ВНАУ

14 лютого у ВНАУ14 лютого у ВНАУ

День святого Валентина у аграрному університеті

У Вінницькому Національному технічному університеті навчальні корпуси були прикрашені різнокольоровими кульками, скрізь розвішані валентинки, на яких студенти писали свої привітання один одному. На перервах між парами на коридорах енергетичного корпусу лунали романтичні мелодії. Студентська профспілка організувала "Студентський РАГС", де студенти мали змогу отримати свідоцтво про укладення шлюбу. Близько 60 пар наважилось отримати свідоцтво про шлюб , яке дійсне протягом чотирьох діб. Учасники "Студентського РАГСу" отримали солодкі подарунки від Профкому Студентів ВНТУ.

У педагогічному коледжі поповнення – зародилася 41 сім`я, але лише на один день. Студенти мали можливість спробувати себе у ролі наречених. Організатори дійства намагались максимально наблизитись до реалістичного..Дійство відбувалося уперше, але організатори надіються , шо це увійде у традицію.

14 лютого у педагогічному коледжі14 лютого у педагогічному коледжі

День закоханих у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУДень закоханих у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ пройшов, як завжди, з феєрією та гарними емоціями: функціонувала Валентинова пошта - студенти могли анонімно чи відкрито надіслати листівку своїм обранцям чи друзям, малювалися плакати з любовними посланнями, які згодом увійшли до складу «стіни кохання».

Студенти Вінницького коледжу Національного університету харчових технологій зізнавались у коханні на облаштованій «Стіні кохання» та «Дереві побажань». А тим часом найкреативніші випробовували свої сили у конкурсі «Караоке».

Студенти Вінницького коледжу Національного університету харчових технологій зізнавались у коханніСтуденти Вінницького коледжу Національного університету харчових технологій зізнавались у коханні

У ВУКіМ імені М.Д.Леонтовича із самого ранку усіх студентів очікувала незвичайна, святкова аура: повсюди були наклеєні серця з цитатами визначних людей про кохання,багато кульок та розмальовані серцями вікна. Протягом дня усі вітали один одного, та працювала реєстрація студентських шлюбів. Ввечері усіх очікував святковий концерт, на якому були представлені романтичні номери студентів училища. Після чого усі були запрошені на святковий бал, але в незвично стилі, усі присутні повинні були бути офіційно вдягнені і мати певний елемент червоного в одязі. Під час балу студенти приймали участь у різних розважальних конкурсах і отримали гарні подарунки та чудовий настрій.

14 лютого у ВУКіМ імені М.Д.Леонтовича14 лютого у ВУКіМ імені М.Д.Леонтовича

Студенти Вінницького Інституту Міжрегіональної Академії управління персоналом також святкували День Святого Валентина! На протязі тиждня була створена скринька де кожен хто бажає привітати або зізнатися у коханні міг залишити свою валентику. А також знайшлись бажаючі які залишали свої вітання просто клеючи їх на стінку.

Адміністрація та студенти Інституту також хочуть привітати усіх зі святом,та побажати міцного та щирого кохання, взаєморозуміння та щоб кожен новий день починався лише з посмішки!

14 лютого у МАУП

Ось такі вони, вінницькі студенти – активні,креативні та закохані в життя!



Переглядів: 8224
Поширень: 0