У першому півфіналі зійшлися студентські команди: обліково-фінансового факультету та факультету товарознавства, маркетингу і туризму. Після запеклих змагань за очки, необхідні для місця у фіналі змагання, переможцями стали студенти ОФФ, які відправились на відпочинок, спостерігаючи за грою команд викладачів, одна з яких невдовзі склала їм конкуренцію за лаври переможців.

Неменш цікавою була гра викладацьких команд. З початку раунду впевнену перевагу утримувала команда четвертого корпусу, але за крок до перемоги, маючи 5, з необхідних для перемоги 6-ти очок почала поступатися господарям поля бою – команді ФТМТ з її незмінним лідером Володимиром Клименком. Та все ж, не малий відрив не дозволив маркетологам наздогнати лідерів, і з рахунком 6:4 перемогу в раунді отримала збірна ОФФ.

Після невеликої перерви в фінальному раунді зійшлись переможці півфіналів – команди викладачів та студентів обліково-фінансового факультета. Результати фіналу стали дійсно неочікуваними, адже перемогу з «сухим» рахунком здобула саме студентська збірна. За словами капітана команди переможця – Андрія Іллящука: «Навіть не чекав подібного, звісно сподівався на перемогу, але результат дійсно перевершив усі сподівання. Думаю, що наша команда зможе гідно представити наш інститут на іграх у Києві.»

За звичаєм спонсорами, які надали подарунки учасникам змагань стали: депутат, голова бюджетної комісії Вінницької обласної Ради Наталя Гетце, власник спортивного залу «Максимус» Борис Максимчук та профспілковий комітет нашого інституту.

До складу професійного журі, яке стежило за об’єктивністю перебігу гри увійшли: Олена Ковінько – декан факультету товарознавства, маркетингу та туризму, Сергій Гирич – заступник декана ФТМТ та представник профкому Інна Лещенко. Ведучим був Михайло Сидорук - координатор міських турнірів з інтелектуальних ігор.

В цілому кожен учасник залишився задоволений перебігом турніру. Усі присутні привітали переможців та були запрошені на каву-брейк.


Переглядів: 4255
Поширень: 0