За останні кілька днів університети, коледжі та технікуми нашого міста відкрили свої двері для усіх бажаючих долучитись до святкування Дня святого Валентина. Студенстький бал, приурочений до цієї дати, пройшов, зокрема, і у Вінницькому фінансово-економічному університеті. 14 лютого усі бажаючі студентські танцювальні пари взяли участь у боротьбі за право відвідати щорічний студентський бал міського голови Володимира Гройсмана.

Жюрі

Жюрі було скликано із викладачів, художніх керівників, та студентів-переможців минулорічного балу. На заході була присутня представник Вінницької міської ради Марценюк Вікторія. Вона виступила з промовою та побажала успіху усім конкурсантам. Складність танцювального жанру відчули на собі учасники конкурсу, що демонстрували різноманітні стилі і жанри танцю: від класичного Віденського вальсу до танго, ламбади, самбо та сучасного тектоніка... А всіх глядачів полонила грація, краса і вишуканість танцювального мистецтва.

учасники студентського балу

Наразі, нам уже відомі переможці - три пари, котрі і вибороли право на участь у міському студентському балі 1 березня. Ними стали: пара Шостаківська Тетяна та Зеленюк Роман, пара Ятаутас Марина та Шевчук Богдан, пара Марценюк Ольга та Носулько Віктор.

учасники студентського балу



Переглядів: 4154
Поширень: 0