День відкритих дверей у аграрному університеті

Ще до початку офіційної частини в холі головного корпусу старшокласники спілкувалися з представниками приймальної комісії та факультетів, ознайомилися з виставкою досягнень кафедр та інститутів.

День відкритих дверей у аграрному університеті

Офіційну частину заходу відкрив ректор університету Григорій Калетнік - Від фахівців аграрного сектору економіки залежить продовольча безпека держави, - наголосив ректор. - Аграрний сектор економіки щороку забезпечує наповнення державного бюджету України на суму понад сорок мільярдів гривень. Для досягнення таких показників потрібні високопрофесійні, кваліфіковані кадри. Тому політика нашого університету полягає в тому, аби дати максимально повну фахову освіту студентам та створити можливості для їх самореалізації не лише в навчанні, але й відпочинку та творчості.

День відкритих дверей у аграрному університеті

На сьогоднішній день Вінницький національний аграрний університет є одним перспективних навчальним закладом країни, який готує висококваліфікованих спеціалістів для аграрного сектору економіки. У його складі - 6 наукових інститутів, 6 факультетів, 39 кафедр, 7 коледжів, 7 ліцейних класів, де навчаються понад 12 тисяч студентів. У складі викладачів - 5 академіків, членів-кореспондентів НААН, 52 професорів, докторів наук та 240 кандидатів наук, доцентів. Диплом випускника ВНАУ визнають у 30 країнах світу. Заклад активно продовжує працювати над поліпшенням матеріально-технічної бази та умов навчання у ньому. Вуз має потужну навчально-виробничу базу, його лекційні оснащені мультимедійною технікою. Гордістю є його електронна система управління навчально-виховним процесом «Сократ», яку спільно із студентами розробили і впровадили викладачі закладу.

День відкритих дверей у аграрному університеті

Студенти мають можливість реалізувати свій творчий потенціал у 22 творчих колективах університету. Якісному дозвіллю та відпочинку також сприяє і студентська профспілка.

перед гостями виступили кращі самодіяльні колективи та солісти

Перед гостями виступили кращі самодіяльні колективи та солісти: квартет «Галант», акордеоніст Сашко Грудін та солісти народного танцювального колективу «Світанок».

Абітурієнти та їхні батьки не приховували свого захоплення від побаченого і почутого. Олена Кривонос з Брацлава, Марія Папанова з Гайсина зізналися, що остаточно визначилися з вибором: будуть вступати до Вінницького національного аграрного університету.

День відкритих дверей

А ти вже визначився куди де будеш навчатися?!



Переглядів: 10204
Поширень: 0