команда ВТЕІ КНТЕУ

«В процесі гри відчувався досить високий рівень учасників, - каже Іллящук Андрій студент 3 курсу обліково-фінансового факультету, - та все ж в більшості питань причиною того, що ми поступилися суперникам було, аж ніяк не те, що ми не знали тих питань, багато з них були «кнопочними» - потрібно було просто першими натиснути на кнопку. Якщо приймаюча сторона вдосталь потренувалась на обладнанні, то ми мали з ним справу вперше і це зіграло чималу роль.»

команда ВТЕІ КНТЕУ

Тим не менше, не зважаючи на обставини, Вінницька команда стала призером змагань, здобувши бронзове третє місце і отримала сувенірну продукцію у вигляді блокнотів, магнітів та ін. з емблемою КНТЕУ. Перше та друге місця зайняли київські команди.

Змагання проходили 27 лютого, в четвер – будній день, але це не стало перешкодою молодим знавцям щодо участі в них. Перед, під час і після часу тривалості Брейн-рингу команда із Вінниці мала змогу поспілкуватися зі своїми колегами з інших міст України. Капітан команди ВТЕІ Стас Чорномаз стверджує, що комунікаційних бар’єрів між учасниками, незважаючи на конкурентний статус не спостерігалось: «Отримали багато задоволення від спілкування з учасниками команд з Києва, Харькова, Хмельницького та Чернівців. Навіть не думав, що так швидко знайдемо спільну мову, особливо після серії змагань, на протязі яких ми сперечалися за право називатись переможцями.»

команда ВТЕІ КНТЕУ

До рідного міста учасники інтелектуальних баталій повернулися нічним поїздом, який відправлявся з Києва о 24:00, але наступного дня усі з’явились на пари щоб поділитися здобутками з одногрупниками та адміністрацією вузу. Команда задоволена результатами і обіцяє наступного року взяти реванш і покращити їх, в чому ми бажаємо їм удачі!



Переглядів: 7858
Поширень: 0