9 березня 2013 року стартував соціальний проект Спілки молодіжних організацій Вінниччини - «ТВОЇ МРІЇ», спрямований на підтримку та розвиток дітей з малозабезпечених сімей.

Системою жеребкування першою школою була обрана ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія №23. За сприяння Вінницького міського департаменту освіти та керівництва школи, була сформована група діток з малозабезпечених сімей та дітей, що знаходяться за порогом бідності.

початок яскраого вихідного дня, дня дитячих  мрій

В рамках проекту маленькі вінничани отримали можливість провести яскравий вихідний день, день їх мрії. День почався з піднесеного настрою: святково прикрашений автобус та переповнені надіями та сподіваннями винуватці свята! Першим пунктом призначення став Вінницький обласний краєзнавчий музей, де школярі гортали сторінки історії рідної землі.

малеча розважається граючись у боулінг

Наступною зупинкою став торговельно-розважальний комплекс «МЕГАМОЛЛ», де окрім ігрових автоматів та боулінгу, малеча посмакувала піцу від Служби доставки «Експрес-піца». Приємною несподіванкою для школярів став обід з сюрпризом в ресторані «Burger club».

обід з сюрпризом

Під час всієї подорожі по місту з дітками займались волонтери, які з ними співали пісні, грали в ігри, розповідали захопливі історії, знайомилиїх з історією Вінниччини та разом малювали день своєї мрії.

Для кожної дитини була влаштована професійна фотосесія, в різноманітних образах.

фотосесія

Завершальним етапом став перегляд пригодницького фільму «Оз: Великий та Могутній».

Кожен малюк в подарунок отримав солодкі призи та професійні фотографії з дня їх мрій.

Спілка молодіжних організацій Вінниччини висловлює щиру подяку партерам соціального проекту «Твої мрії»: Студії аеродизайну «Льолік і Болік», Магазину одягу «OGGI», Кінотеатру ім. Коцюбинського, Вінницькому обласному краєзнавчому музею, ПП «Поліграфія та Реклама» СПД Легкун, Фотостудії «Positive», ТРЦ «МегаМолл», ТМ «Солодка мрія», Ресторану швидкого харчування «Burger Club», Службі доставки піци «Експрес-піца» та журналу АФІША.



Переглядів: 4133
Поширень: 0