Все з часом змінюється як і вимоги до висококваліфікованих фахівців! Фізична та інтелектуальна праця вимагає таких людських здібностей як самоорганізованість, вміння працювати в команді, розв’язувати конфліктні ситуації, тренувати витривалість та брати на себе відповідальність.

Знання ми отримуємо у навчальних закладах, а от вищеперераховані якості потрібно здобувати та розвивати самостійно. Та нажаль, ми не приділяємо належної уваги аби удосконалювати свої життєві навики. Через те, що ми легковажно відносимось до таких важливих здібностей, нами опановує страх: страх публічних виступів, страх висловити свою думку, страх проявити ініціативу, страх не отримати підтримку та безліч інших побоювань.

Школа лідера

Аби подолати такі небажані страхи, ВОО ВМГО «Молодь Демократичного Альянсу» пропонує отримати свій квиток у школу лідера. Для цього потрібно заповнити онлайн-анкету (https://docs.google.com/forms/d/1kxt55oAtg_2EJzITwiDT1mLVVqw5G8N7GdVWauxma7Y/viewform і 25 щасливчиків отримають можливість потрапити на школу!

Вона триватиме 3 дні (6-7.04.13 та 14.04.13)

От, що на тебе чекає: тренінги (робота в команді, ораторське мистецтво, організація власного часу, вміння захистити свої права, вихід з конфлікту); знайомство з цікавими особистостями; КВЕСТ; гайд-парк; інтеграційні вечори; троє найкращих матимуть нагоду відвідати школу лідера у Києві, де будуть учасники з усієї України!

*оргвнесок становить 25 гривень
http://vk.com/event50325768 - група ВК
За додатковою інформацією звертайтесь:
(096) 364-98-52 Марина Коломієць
(093) 759-30-54 Віта Івчанська

Не зволікай, годі сидіти дома!
 


Переглядів: 5762
Поширень: 0