Вінницький національний медичний університет ім.М.І.Пирогова має високий науковий рівень, визнаний як в Україні, так і за її межами. Цього року до ВНМУ завітало близько 50 студентів і гостей з України (Київ, Івано-Франківськ, Львів, Одеса, Чернівці, Донецьк, Запоріжжя) та близького зарубіжжя- Російської Федерації (Москва, Рязань), Республіки Білорусь (Міньк, Гродно), Республіки Молдова (Кишинів), Придністров’я (Тирасполь).

Під час секційних засідань було заслухано 653 усних доповідей на 50-ти секціях, що склало 139 академічних годин. Це результат нелегкої праці не лише студентів, але і їх наукових керівників. Наукові доповіді були розподілені за напрямами: морфологічний, суспільний та філологічний, медико-профілактичний, акушерсько-гінекологічний, педіатричний, терапевтичний, хірургічний, стоматологічний та фармакологічний. 

З-поміж величезної кількості доповідей перемогу отримали найкращі. Нагородження переможців дипломами 1-го ступеня відбувалося в урочистій атмосфері під час святкового концерту. Переможців, учасників та гостей свята привітали і побажали нових наукових досягнень ректор, академік Мороз Василь Максимович, професор, проректор з наукової роботи –Петрушенко Вікторія Вікторівна; куратор Студентського наукового товариства, проф.каф.фармакології -Волощук Наталія Іванівна; голова Студентського наукового товариства – Верба Надія.

Науково-практична конференція стала для студентів-науковців першою сходинкою на шляху до високої професійної майстерності і самореалізації у галузі медичної науки. 

Ольга Вознюк, Мороз Василь МаксимовичЦе була чудова атмосфера презентувати результати власних досліджень, почути критичні зауваження, започаткувати нові знайомства та обмінятися досвідом з колегами, які зібралися не лише з різних куточків України, але й з Молдови, Росії та Білорусії. Робота на секціях була насиченою, плідною, цікавою та конструктивною. Я ще раз хочу подякувати за доброзичливе ставлення та гостинність з боку керівництва та студентського наукового товариства ВНМУ ім. М.І. Пирогова за чудово організовану конференцію та насичену культурно-пізнавальну програму, які залишили теплі та незабутні враження.

Ольга Вознюк

студентка 5 курсу
фармацевтичного факультету
Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького

Андрій Вознюк, Петрушенко Вікторія Вікторівна, Ольга ВознюкБудучи студентом, я щорічно приймав участь у студентських науково-практичних конференціях ВНМУ ім. М.І. Пирогова та неодноразово доповідав на міжнародних наукових студентських форумах та з’їздах, де займав призові місця. Це давало мені можливість не лише донести наукові думки та пропозиції до інших колег, а й розширити мій кругозір та систематизувати мої знання. Кожна конференція відкривала двері для нових ідей, починань та захоплюючих проектів. Набутий досвід безсумнівно допоміг і допомагає мені у реалізацїі поставлених цілей та досягненні високих результатів.

Андрій Вознюк,

Депутат Студентського парламенту Вінничини
магістрант кафедри акушерства та гінекології № 2

Вінницького національного медичного університету імені М.І.Пирогова
 



Переглядів: 14990
Поширень: 0