виставка

21 травня 2013 року в ТРЦ «Мегамолл» у рамках Всеукраїнського конкурсу реклами/антиреклами на тему «Цінності ХХІ століття» відбулося відкриття фотовиставки – погляд вінницьких фотографів на цінності ХХІ століття.

Молодь відкриває  «завісу» цінностей XXI століття

Організатором фотовиставки виступила Вінницька обласна громадська організація «КОНЦЕПТ», головою якої являється Бахур Марія.

Виставка відкрилася з метою проілюструвати цінності в українському суспільстві або актуальні соціальні проблеми, які треба подолати для досягнення цінностей ХХІ сторіччя; популяризувати позитивні цінності українського суспільства у ХХІ ст.; об\'єднати зусилля, спрямовані на формування світогляду людей нового покоління на основі конструктивних цінностей, створити умови для виховання людей нового покоління, відповідальних за долю держави та благо суспільства.

Молодь відкриває  «завісу» цінностей XXI століття

У виставці взяло участь 5 вінницьких фотографів: Вова Оксамитний, Артем Палієнко, Дмитро Биковський, Рома Дален та Сулейман Сулейманли, які продемонстрували особистий погляд на цінності ХХІ століття.

Дана фотовиставка є одним із етапів проекту ВОГО «КОНЦЕПТ», зйомки якої допоможуть змонтувати відеоролик для Всеукраїнського конкурсу реклами/антиреклами на тему «Цінності ХХІ століття».

Молодь відкриває  «завісу» цінностей XXI століття

Фото-проект триватиме до кінця травня, оцінити дані роботи може кожен охочий.



Переглядів: 7206
Поширень: 0