Управління у справах сім\'ї та молоді Вінницької ОДА делегували Тихонову Дарію - заступника голови Студентського парламенту Вінниччини та Юлію Рудюк - члена української скаутської організації Пласт представляти Вінниччину на данному форумі.

Тихонова Дарія та Юлія Рудюк

Усього взяло участь у заході представники з 20 областей України та АР Крим, а також Польщі та Білорусії.

міжнародний форум на Прикарпатті

З 17-19 вересня учасники обмінювались досвідом та кращими практиками діяльності своїх громадських організацій та дорадчо-консультативних органів при головах облдержадміністрацій.

музей Писанки в Коломиї,

У рамках форуму учасники відвідали музей Писанки в Коломиї, встановили рекорд України в категорії - "Вперше, масові заходи" - було посаджено "Всеукраїнський молодіжний парк" (найбільша кількість дерев - 600 шт.).

міжнародний форум на Прикарпатті

А також усі бажаючі відвідали секційні заняття з трьох тематик: «Розвиток туризму на Прикарпатті та міжнародний туризм», «Міжнародна освіта, проходження практики за кордоном, тимчасова та постійна зайнятість молоді в Україні» та «Розвиток ІТ-технологій, комунікацій, робота в соціальних мережах, молодіжні телепроекти».

міжнародний форум на Прикарпатті

На завершення було підписано резолюцію та меморандум про спільну подальшу співпрацю учасників форуму.

За словами Дарії такі форуми є дуже важливими, адже об’єднавши зусилля «третього сектору» усіх областей України ми зможемо відстоювати точку зору громадськості, вирішувати актуальні проблеми та змінити наше суспільство на краще.

Дарія Тихонова

Захід відбувся за підтримки Івано-Франківської обласної державної адміністрація, Молодіжної адміністрація Івано-Франківської області та сприяння Європейського руху в Україні, Програми Європейської освіти в Україні, управління з упровадження економічних реформ, євроінтеграції та інвестицій ОДА, Івано-Франківського молодіжного міськвиконкому.



Переглядів: 4878
Поширень: 0