Студенти, які навчаються за напрямами менеджмент, економіка, фінанси, облік та аудит мали змогу ознайомитися із умовами участі, інноваціями та нововведеннями конкурсу із уст керівника проекту GMC Junior 2013 Ukraine Новгородської Альони.

«Кожен студент 3-5 курсів ВНЗ України може безкоштовно зареєструватися та взяти участь у Чемпіонаті. Створи свою команду, яка в рамках GMC Junior стане радою директорів великої компанії!», - зазначила Альона Новгородська.

Завданням команди є: вивчити історію розвитку компанії (кейси змагання), проаналізувати її фінансовий стан, наявні виробничі потужності, частку на ринку та потенціал її розвитку. Відповідно до проведеного аналізу, команда повинна розробити та впровадити стратегію компанії для її успішного розвитку і досягти максимальної вартості акції. Переможе та команда, вартість акцій віртуальної компанії якої буде найбільш високою.

«За 5 років існування в Україні чемпіонат залучив більше 40 000 студентів з усіх куточків України і підготував до реалій бізнесу ціле покоління молодих талановитих менеджерів. Двічі в історії змагання перше місце у Міжнародному фіналі займали українські студенти!», - розповіла Анастасія Ланова, регіональний координатор GMC Junior 2013.

«Мене зацікавило те, що участь у проекті дає можливість відчути реалії конкурентної боротьби в бізнесі, застосувати свої знання на практиці, познайомитися з топ-менеджерами та власниками найбільших компаній України, отримати унікальний досвід управління великою компанією», - ділиться студент 4 курсу ВТЕІ, депутат Студентського парламенту України Молдован Роман.

Переможець отримує головний приз – участь в першому турі дорослої Ліги змагання GMC, де будуть боротися за звання кращої управлінської команди на рівні з топ-менеджерами найбільших компаній України.

У 6-му сезоні GMC Junior кількість команд обмежена. Поспішай потрапити в число зіркових 512 команд. Реєстрація на сайті www.gmc.in.ua до 10 жовтня 2013 року.



Переглядів: 3552
Поширень: 0