Молдован РоманГідних претендентів на голову Студентського Парламенту Вінниччини обирала експертна комісія, до складу якої входили представники органів місцевого самоврядування, громадських організацій та управлінь. Депутатів було поділено на 3 групи, де вони представляли свою програму та проект. Таким чином експертна комісія у складі трьох чоловік обрала по 2 людини з кожної групи і у фінал вийшло 6 претендентів на голову СПВ.

Привітати депутатів та побажати їм натхненної та сумлінної роботи завітали заступник голови Вінницької ОДА Спірідонова Л.М. та голова Вінницької обласної ради Татусяк С.П. Також завітав передати пост голови та поділитись напрацьованим за 2 роки досвідом Слободянюк Д.П. – голова СПВ I-II скликання.

Вони мали змогу також послухати програму 6-ти претендентів на голову СПВ. Кожен кандидат виступив гідно і всі переконались, що експертна комісія справедливо обрала фіналістів.

Всім депутатам було видано мандати, за допомогою яких вони мали змогу обрати гідного голову Студентського парламенту Вінниччини III скликання. Таким чином за перевагою голосів новим головою СПВ було обрано Молдована Романа (Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ).

Також було обрано президію:

Президія Студентського Парламенту Вінниччини

  • перший заступник : Калугаряну Тетяна (Вінницький національний технічний університет)
  • заступник: Шевчук Дар’я (Вінницький транспортний коледж)
  • заступник: Погорілий Дмитро (Вінницький національний медичний університет ім. М.І.Пирогова)
  • секретар: Закржевська Яна (Вінницький національний медичний університет ім. М.І.Пирогова)

Студентський Парламент Вінниччини

У суботу 12 жовтня у приміщенні Вінницької ОДА депутати СПВ зібралися для розподілу на комітети. Шляхом голосування було обрано голову кожного комітету.

  1. Комітет з культурно-масової роботи: голова Жалюк Катерина (Вінницький державний педагогічний університет ім. М.Коцюбинського)
    Комітет з культурно-масової роботи
  2. Комітет соціальних питань: голова Подзірей Олександр (Вінницький національний аграрний університет)
    Комітет соціальних питань
  3. Комітет зв’язків з громадськістю та владою: голова Дурягіна Олександра (Вінницький національний аграрний університет)
    Комітет зв’язків з громадськістю та владою
  4. Комітет міжнародної діяльності: голова Франчук Катерина (Вінницький національний технічний університет)
    Комітет міжнародної діяльності
  5. Комітет із навчально-правової роботи: голова Зозуля Євгеній (Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ)
    Комітет міжнародної діяльності

Кожен комітет зробив певні напрацювання роботи на 2013-2014 рр., які презентував перед депутатами Студентського парламенту.

Після презентацій голова СПВ Молдован Р.В. оголосив Першу сесію депутатів СПВ III скликання закритою.

Студентський Парламент Вінниччини

Сюрпризом дня стало присвоєння Слободянюку Дмитру звання Почесного Голови Студентського Парламенту Вінниччини.

Бажаємо натхнення та гарної командної роботи усім депутатам на майбутній рік!

Нагадуємо, що вибори до Студентського парламенту проходили 7-9 жовтня у всіх начальних закладах I-IV рівня акредитації Вінницької області. У виборах взяло участь 39 вищих навчальних закладів. Понад 1000 студентів боролись за звання депутата СтудПарламенту. Шляхом прямих демократичних виборів було обрано 65 представників зі всіх ВНЗ області.


Переглядів: 5437
Поширень: 0