Розпочинатиме дійство Друга Студентська художньо-мистецька виставка «Студентський погляд», урочисте відкриття якої відбудеться за участю різножанрових артистів в понеділок, 11 листопада о 18:00 в Малому експоцентрі. Організатори обіцяють продемонструвати техніку квілінгу, представити вироби з глини й вишивку вінницьких майстринь, а також інші види хендмейду. Учасники зможуть позмагатися і в умінні фотографувати, взявши участь у виставці художньої фотографії.

Студентський тиждень в Мегамоллі

З 11 по 15 листопада Студентський Парламент Вінниччини запланував провести у «Мегамолі» відео конкурс «Моя альма-матер». Учасникам потрібно лише одне – до 15 листопада зняти оригінальний відеоролик про свій навчальний заклад. Переможці визначатимуться в чотирьох номінаціях, всі чотири відео будуть транслюватися на всіх телеекранах торгово-розважального центру.

СПВ запрошує всіх голосистих студентів Вінниці взяти участь в «Караоке турнірі», який відбудеться 13 листопада о 18:00. Конкурс проходитиме в три етапи, а по його закінченню переможців нагородять грамотами й призами.

Найцікавіше розпочнеться 17 листопада. Вже з 10 години ранку в «Мегамолі» стартуватиме квест за участі студентських команд. З 12 години на всіх трьох поверхах торгового центру відбудеться флешмоб, після якого запанує «Творчий гамір». В усіх куточках «Мегамолу» відвідувачів розважатимуть аніматори, вокалісти з гітарами у руках, музичні гурти й танцювальні колективи. Проводитимуться майстер-класи з хіп-хопу й бальних танців, а художники й фотографи ловитимуть кожен момент свята.

О 14:00 розпочнеться урочисте закриття «Студентського тижня». Тоді ж відбудеться розіграш гран-прі «Караоке турніру» й нагородження усіх учасників дійства.

Студентський Парламент Вінниччини як організатор свята обіцяє всім відвідувачам, учасникам і гостям приголомшливе й захоплююче дійство.

Шукайте детальну інформацію на пабліку СПВ та в соціальних мережах.

Контактна особа: Жалюк Катерина, (093) 150-32-81

http://vk.com/stud_sviato



Переглядів: 4823
Поширень: 0