7 листопада за ініціативи Міністра Міндоходів Олександра Клименка в усіх сервісних центрах при податкових інспекціях було організовано Всеукраїнську акцію «Права та обов’язки». Протягом дня кожен з відвідувачів Центрів обслуговування мав нагоду безкоштовно отримати яскраву освітню друковану продукцію, підготовлену Міністерством доходів і зборів України.

Всеукраїнська акція «Права та обов’язки»

Брошура містить декілька розділів, в яких розміщено основні витяги із законодавства, з яких платники мали можливість дізнатись як про свої права і обов’язки, так і посадових осіб контролюючих органів. У Міндоходів переконані, що завдяки такому тематичному посібнику платники зможуть відстоювати свої права при спілкуванні з працівниками органів доходів та зборів, особливо у випадках можливих корупційних проявів.

Всеукраїнська акція «Права та обов’язки»

Загалом протягом дня у 14 центрах обслуговування платників області було розповсюджено серед громадян, фізичних та юридичних осіб – суб’єктів господарювання близько 2 тисяч брошур. До слова у найбільшому ЦОПі при Вінницькій ОДПІ до акції активно долучились майбутні економісти - студенти фінансового факультету Вінницького технічного коледжу. Адже для них – це додаткова можливість отримати і теоретичні, і практичні знання, зокрема, ознайомитись з «кухнею» роботи Центру обслуговування платників.

Всеукраїнська акція «Права та обов’язки»


Переглядів: 2674
Поширень: 0