Семиденне дійство відкрив концерт за участю різнопланових артистів. Атмосферу свята подарували бандуристи і симфонічний квартет із Вінницького училища культури і мистецтв імені Леонтовича. Усіх гостей розважали голосисті співаки й зачаровувала гра на гітарі, мовою тіла дивували Студія сучасного танцю 3Zі B-boys, які виконували брейк-данс.

Святкування «Студентського тижня» розпочато!

Після закінчення концерту усіх присутніх запросили на Другу художньо-мистецьку арт-виставку«Студентський погляд». Гості мали змогу побачити вироби з глини, професійні фотороботи, вишивку, роботи з технікою квілінгу, оригінальні картини й інші види хендмейду.

Святкування «Студентського тижня» розпочато!

Голова Студентського Парламенту Вінниччини Роман Молдован поділився: «Цього року СПВ перетворив відзначання Дня Студента у тижневий марафон святкування. Заплановано сім проектів – по одному щодня. Щодо виставки, то ми вже вдруге даємо змогу молодим обдаруванням нашого міста продемонструвати свої роботи широкому загалу. Навіть сама назва експозиції говорить про те, що студентство – це активний прошарок суспільства, який має свою точку зору».

Серед відвідувачів Другої Студентської арт-виставки можна було помітити й знатних гостей. Оцінити студентську ініціативу прийшли Олена Стоялова – начальник управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації, керівник Студії сучасного танцю 3ZJOZZZ.

Володимир Козюк

Заслужений художник України Володимир Козюк, який також завітав на відкриття виставки, прокоментував: «Враження від побаченогонадзвичайно яскраве, адже було представлено багато виробів різних напрямків. Є досить-таки професійні роботи. Думаю, що такі заходи дають можливість молоді заявити про себе. На жаль, не всівузи взяли участь у виставці, проте я вважаю, що з кожним роком покращуватиметься і якість робіт,і відношення до цього. Це гарні кроки на шляху до розвитку, бо люди, які займаються фотографією, цікавлятьсяживописом можуть сьогодні зібратися тут, обговорити чужі підходи до творчості, представити свої, порівняти, в когось повчитися, підказати щось один одному, залучити до співпраці інших. Це початок нової молодіжної ініціативи.Моє відношення до подібних заходів дуже позитивне, адже всі великі починали колись з малого. А якщо вчитися й розвивати накопиченні вміння, то в кожного, хто сьогодні взяв участь у виставці є шанс завоювати творчий Олімп».

Святкування «Студентського тижня» розпочато!

Арт-виставка продовжуватиметься до закриття «Студентського тижня», повідомляє СПВ. Організатори дійства запрошують усіх бажаючих переглянути експозицію і взяти участь у святкуванні, бо вже наступним у розкладі очікується відео конкурс «Моя альма-матер».

Нагадаємо, арт-виставка «Студентський погляд» проходить на другому поверсі торгово-розважального центру «Мегамолл».

Детальнішу інформацію шукайте на пабліку СПВ та в соціальних мережах. Контактна особа: Жалюк Катерина, (093) 150-32-81.


Переглядів: 4451
Поширень: 0