Ряди громадського формування «Цілодобова варта», яке було створено 20 лютого для забезпечення безпеки вінничан і підтримання громадського порядку у місті, - продовжують поповнюватись, і сьогодні до нього все активніше долучаються студентські активісти.

З перших днів роботи «Цілодобової варти» до цієї ініціативи долучилась міська молодіжна рада, і її представники разом з іншими активістами та добровольцями від різних громадських формувань та працівниками правоохоронних органів брали участь в патрулюванні міста.

Тепер студенти ініціюють створення підрозділів «Цілодобової варти» у своїх навчальних закладах. «Сьогодні протягом дня будуть формуватись такі загони. Вони будуть складатись із активних студентів, які свідомо виявили бажання слідкувати за підтриманням порядку у своїх студмістечках. Така самоорганізація студентів буде сприяти об’єднанню зусиль для підтримання порядку на територіях вінницьких навчальних закладів, кращій поінформованості про загальну ситуацію в місті і координації роботи», - повідомив начальник відділу молоді та туризму Руслан Анфілов.



Переглядів: 3670
Поширень: 0