Більше сотні талановитих молодих людей вже спробували свої сили, і журі відібрало серед них найкращих, які постануть перед глядачами у грандіозному фінальному шоу. Перша 10-ка фіналістів вже готуються вражати журі своїми неповторними талантами у фіналі!

- Я прийшов на кастинг для того, щоб зарекомендувати себе у коледжі. Тепер буду підкоряти місто. Танцями я займаюсь вже 9 років. Отримав перше місце у міжнародному танцювальному конкурсі «Оскар». Та цікаво буде позмагатись у різноплановому конкурсі талантів, - розповідає Пугач Денис – фіналіст з Вінницького кооперативного інституту.

Окрім вже традиційних вокалістів та танцювальних колективів були і учасники з незвичними уміннями. Сметанюк Андрій – студент Вінницького технічного коледжу один із них. Він здивував суддів своїм вмінням складати різні види «Кубіка-рубіка» із закритими очима і на час.

Сметанюк Андрій

- «Кубік-рубік» я збираю вже 7 років. Офіційно мій вид спорту називається Спідкубінг. Я можу зібрати «Кубік-рубік» в середньому за 20-25 сек. Можу ще збирати із закритими очима, ногами, в двох руках (але це практикується). Збираю кубик розмірами від 2х2х2 до куба 9х9х9, і ще десь біля 20 різних кубічних головоломок. Вмію збирати з кубиків різні картини або портрети, - ділиться Андрій.

В зв’язку з нестабільною ситуацією в країні, багато навчальних закладів перенесли кастинги на березень. Кожного тижня з’являються нові талановиті фіналісти, які вже 23 квітня змагатимуться за головний приз – 5000 гривень.

Приходь і ти, адже «Студенти мають таланти!»
 


Переглядів: 3979
Поширень: 0