У ВНТУ відбувся Ярмарок Кар’єри 2014

Цьогоріч Ярмарок Кар’єри відбувся втретє, 7 травня. Усе - від підготовки приміщень, PR-матеріалів до нагородження компаній-учасниць - відбувалось за чітким планом, на професійному організаційному рівні. Компанії-учасниці були приємно вражені серйозністю підходу студентів до організації заходу та відзначили, що ярмарок стане відправною точкою для плідної співпраці між ними та вінницьким осередком BESTу.

У ВНТУ відбувся Ярмарок Кар’єри 2014У ВНТУ відбувся Ярмарок Кар’єри 2014

НаЯрмарку Кар’єри були представлені провідні компанії Вінниччини та України, однією з яких була компанія МЕТІНВЕСТ-СМЦ - найбільший в Україні виробник залізорудної сировини та сталі.Представники компаній проводили презентації, на яких розповідали про напрямки їх діяльності, їх переваги, можливості працевлаштування для студентів, та організовували веселі розіграші призів із власною атрибутикою, що створювало атмосферу справжнього свята у стінах ВНТУ. Чимало студентів відвідало ярмарок, заповнило електронні резюме, які згодом будуть передані HR-відділам компаній-учасниць.

У ВНТУ відбувся Ярмарок Кар’єри 2014

У рамках Ярмарку Кар’єри студенти також опановували основи створення власного бізнесу, стартапу. Цікавий тренінг “Як розпочати власний бізнес” проводив Дмитро Парпальос, директор компанії “Правовий акцент”. У рамках тренінгу студенти мали можливість грати роль інвестора чи молодої команди, яка має ідею і повинна знайти фінансування; прослухали основні помилки стартаперів і засвоїли принципи та ідеї початку бізнесу.

У ВНТУ відбувся Ярмарок Кар’єри 2014

Важливою частиною заходу також була презентація осінніх BESTкурсів, які дають студентам можливість майже безкоштовно пройти освітні курси у кращих ВУЗах Європи. Для участі у конкурному відборі на курс від кандидата вимагається лише написання мотиваційного листа та відповідь на три питання за темою обраного курсу. Деталі за адресою - http://www.best.eu.org/student/courses/coursesList.jsp.

І компанії, і студенти, і організатори-BESTівці отримали масу нових вражень, знань, ідей та стимулів під час ЯрмаркуКар’єри 2014. Тепер вони готові до нових звершень і з нетерпінням чекають на наступний ярмарок-свято.

Деталі події на сайті: http://jobfair.vinbest.org/

Повний фотозвіт присутній в групі ВК: http://vk.com/best_jf14



Переглядів: 6275
Поширень: 0