Міністр освіти й науки Сергій Квіт запропонував свої викладацькі послуги Донецькому національному університеті, який почав навчальний процес у Вінниці.

Про це Квіт сказав 3 листопада на відкритті навчального процесу донецького вузу на базі приміщення заводу "Кристал" у Вінниці.

"Я також викладач, викладаю на кафедрі журналістики у Києво-Могилянській академії. Я також готовий стати професором та викладати у вашому університеті тут у Вінниці, якщо запросите", - сказав Квіт перед викладачами й студентами донецького університету, що було сприйнято ними бурними оваціями.

Міністр освіти й науки Сергій Квіт запропонував свої викладацькі послуги Донецькому національному університету

Міністр пообіцяв підтримку вузу в питаннях вирішення побутових та організаційних проблем, що виникли внаслідок переїзду ДонНУ до Вінниці.

Нагадаємо, що раніше виконуючий обов’язки Вінницького міського голови Сергій Моргунов закликав вінничан підтримати та гостинно зустріти студентів і викладачів Донецького національного університету, які планують разом із вузом тимчасово переїхати до Вінниці.

У вересні Міністерство освіти й науки заявило, що планує тимчасово перевести у Вінницю захоплений путінськими терористами Донецький національний університет.



Переглядів: 3726
Поширень: 0