Після зустрічі зі студентами ВНТУ керівник ГУ ДФС у Вінницькій області Мирослав Продан продовжує пошук молодих спеціалістів, які б могли долучитися до роботи у фіскальних органах нашого регіону.

Вчора посадовець відвідав студентів технічного коледжу і звернувся до них з аналогічною пропозицією – продемонструвати свої знання, здібності і в перспективі працювати у податковій галузі. Для цього вони прослухають курс лекцій фахівців фіскальної служби, виконуватимуть теоретичні і практичні завдання, а згодом, найкращі, зможуть отримати роботу.

Пошук продовжується: податківці шукають колег серед студентів

Рада з кадрових питань ГУ ДФС Вінниччини вирішить хто заслуговує працювати у команді податківців. До її складу входять журналісти, громадські активісти, ветерани податкової служби та діючі керівники. Усі вони розуміються на фаховості і якостях, що потрібні державному службовцю нового покоління.

Пошук продовжується: податківці шукають колег серед студентів

Наразі очільник відомства домовився з керівництвом коледжу про співпрацю, а лекції для студентів розпочнуться згодом. «Я кажу з повною відповідальністю, що жодну людину яка розумітиметься у податковій справі і покаже високий рівень знань ми не залишмо поза увагою. Більше того ми можемо ініціювати і підтримувати вступ студентів до податкових навчальних закладів України», − зазначив Мирослав Продан.



Переглядів: 3324
Поширень: 0