Одними з головних пріоритетів Стратегії розвитку «Віниця-2020» є розширення міжнародного співробітництва, створення сприятливого бізнес-клімату, розвиток інфраструктури підтримки бізнесу, розширення зв’язків між економкою та освітою і підтримка кваліфікованих та освічених кадрів.

У межах співпраці між містами Кельце та Вінниця Келецький технологічний парк планує отримати грант на проведення у 2015 році Вінницьких днів академічного підприємництва.

Проект пропонується реалізовувати на базі Вінницького національного технічного університету за участі інших вінницьких ВНЗ.

Келецький технологічний парк проведе у ВНТУ Вінницькі дні академічного підприємництва

У рамках проекту польські партнери пропонують такі заходи:

  • ознайомча поїздка представників вінницьких ВНЗ до м. Кельце, навчання в Келецькому технологічному парку з питань підприємництва та передових практик ведення бізнесу;
  • під час літніх канікул — робота з польським консультантом проекту з підготовки сценаріїв лекцій;
  • восени в рамках Всесвітнього дня підприємця — проведення Вінницьких днів академічного підприємництва, в яких братимуть участь представники Келецького технологічного парку (проводитимуть лекції також українські учасники поїздки до м. Кельце);

Насамкінець Проекту — Гала-підсумки.

Співпраця в рамках проекту «Вінницькі дні академічного підприємництва» сприятиме поширенню нових знань та створенню ефективної системи розвитку підприємництва у Вінниці.



Переглядів: 4364
Поширень: 0