Чоловічий батальйон Студентського Парламенту Вінниччини у переддень Міжнародного жіночого свята організував всевузівське шоу-привітання! Дійство відбулося 6 березня у ТРЦ «Мегамолл».

У святкуванні взяли участь студентські таланти майже із кожного вищого навчального закладу міста. Проте організатори зуміли не тільки представити глядачам захоплюючі номери у виконанні вінницьких молодих зірок, але й створити атмосферу дружнього змагання між ними.

У поважного конкурсу – поважні судді, якими стали Королева Вінниці 2014 року Вікторія Дмитренко, голова культурно-масового комітету Студентського Парламенту Вінниччини Дмитро Неживенко та представник ТРЦ «Мегамолл» Вікторія Грабова.

Студентський Парламент вже роздав подарунки до 8 березня

Судді зізналися, що виокремити когось найкращого з такої великої кількості талантів було майже неможливо, адже кожен виступ був гідним перемоги. Проте вибір зробити все ж таки довелося. Перше місце посів Дмитро Кошельник із Училища культури та мистецтв, який зіграв на саксофоні Rolly-Polly Blues. Срібло розділили між собою студенти ВТЕІ КНТУ Влад Сівак і Якубовська Лілія з піснею під гітару «All of Me» та студія бального танцю «Натхнення» із ВНМУ. Третє місце завоювали Beat Brother Crew із ВНТУ та Вікторія Ільченко з вокальним номером із ВКІ.

Студентський Парламент вже роздав подарунки до 8 березня

Учасники шоу-привітання подарували вінничанкам яскраве весняне свято. Усі пісні, мелодії та приємні слова звучали на їхню адресу. Усі танці виконувалися для них. Справді, організатори таки зуміли створити захоплююче дійство.

Студентський Парламент Вінниччини вітає усіх дівчаток, юначок та поважних жіночок з їх «професійним» святом! Студентські депутати бажають весни у серці та мирного неба над головою, завжди щирої посмішки. Зиче міцного здоров’я, оберемки квітів та море поцілунків. Шле привіти та побажання справжньої любові. Та нагадує усім чоловікам, що жінок потрібно берегти завжди, а не тільки у свято, яке загубилося між весняними березневими днями!



Переглядів: 3514
Поширень: 0