Стипендія на півроку по 1500 гривень щомісяця— приз переможцям олімпіади від «Delphi»

IT-компанія «Delphi» спільно з факультетом комп\'ютерних систем і автоматики й факультетом інформаційних технологій та комп’ютерної інженерії провела у Вінницькому національному технічному університеті олімпіаду з програмування та IT-технологій

Компанія «Delphi» багато років займається розробкою та тестуванням різноманітного програмного забезпечення. Серед її партнерів світові лідери створення систем розпізнавання мови, в технологіях запису і аналізу мови та повного циклу розробки мобільного та консольного програмного забезпечення.

IT-компанія «Delphi» простимулювала найкращих студентів ВНТУ стипендіями

«Delphi» відома плідною багаторічною співпрацею з ВНТУ. Компанія організовує різноманітні заходи для студентів, зокрема додаткові оглядові лекції з напрямків IT, проведення виробничих та переддипломної практики та ознайомчі екскурсії в компанію.

Починаючи з цього року компанія разом з керівництвом ВНТУ та двох провідних факультетів КСА та ІТКІ запропонувала щорічне проведення олімпіади з метою стимулювання найкращих студентів ВНТУ, розвитку талановитої молоді та покращенню знань в напрямках, необхідних для IT ринку.

На олімпіаді учасникам пропонувались завдання за трьома напрямками: «Технології програмування» (нині сюди увійшли задачі на мові програмування C# на розуміння основ ООП), «Алгоритми» та «Тестування програмного забезпечення».

В олімпіаді взяли участь 164 студенти.

IT-компанія «Delphi» простимулювала найкращих студентів ВНТУ стипендіями

Всі завдання розроблялися співпрацівниками компанії. Вони ж і перевіряли роботи та підбивали підсумки змагань. Для забезпечення об’єктивності оцінювання роботи зашифровувались, отож. автори завдань перевіряли результати їх виконання, не знаючи прізвищ учасників.

Переможцями олімпіади стали (приз — додаткова стипендія від підприємства впродовж півроку):

1 місцеЮрій Шмерчук (ФІТКІ, 2 курс) — стипендія 1500 грн./місяць;

2 місцеОлег Яворович (ФІТКІ, 3 курс) та Михайло Нікольській (ФІТКІ, 3 курс) – стипендія 1200 грн. /місяць;

3 місце Юрій Татур (ФІТКІ, 3 курс), Віталій Пірко (ФІТКІ, 2 курс) та Олександр Гончарук (ФІТКІ, 3 курс) — стипендія 1200 грн. /місяць.

Додаткові премії отримали найкращі олімпійці серед перших курсів та призери в категорії «Тестування програмного забезпечення».

IT-компанія «Delphi» простимулювала найкращих студентів ВНТУ стипендіями

Кращий результат серед перших курсів показали

  1. Дмитро Станішевській (ФІТКІ, 1 курс) — премія 1000 грн.
  2. Олексій Кавка (ФІТКІ, 1 курс) — премія 800 грн.
  3. Валентин Карпенко (ФАКСУ, 1 курс) — премія 800 грн.

 Найкращі в категорії тестування програмного забезпечення:

1 місцеАндрій Бондарчук (ФАКСУ, 1 курс) — премія 1000 грн.

2 місце Ярослав Опольський (ФАКСУ, 1 курс) — премія 800 грн.

Компанія «Delphi» дякує всім учасникам за участь в олімпіаді та запрошує брати участь у змаганнях, які планується проводити згодом в кожному навчальному році.

Окрема подяка кафедрі АІВТ та особисто доценту кафедри Ілоні Богач за якісну організаційну підготовку та проведення олімпіади.



Переглядів: 10240
Поширень: 0