Чергова зустріч керівника обласних фіскалів зі студентами відбулася у Вінницькому кооперативному інституті. Це ще одна сходинка на шляху залучення молодих кадрів до роботи в податкових органах Вінниччини.

Спілкувався Мирослав Продан із майбутніми бухгалтерами і запропонував їм писати наукові роботи із реформування податкової системи. Старання студентів оцінюватиме комісія, яка відзначить цінними подарунками авторів найкреативніших думок.  Спрямування робіт студенти можуть вибирати самостійно, головна умова, щоб  дослідження не дублювали вже  існуючі.

Теми наукових робіт на податкову тематику студенти можуть обирати на власний розсуд

 «Нам потрібні свіжі ідеї, аби служба вдихнула по-новому. Думаю серед вас є світлі голови, які прагнуть себе реалізувати і поки я маю можливість –підтримуватиму і допомагатиму найстараннішим. Час, коли людей оцінюють не за статусом і знайомствами, а за їхнім розумом – уже прийшов. Нам не потрібно шукати кадри в інших областях України чи закордоном. Впевнений, що надавши кожному із вас поштовх, ми зможемо реалізувати нестандартні й ефективні ідеї», − зазначив начальник ГУ ДФС у Вінницькій області Мирослав Продан.

Пропозицію керівника молоді люди сприйняли з ентузіазмом і вже готові розпочинати роботу.



Переглядів: 2776
Поширень: 0