16 червня відбулося перше засідання робочої групи, щодо сприяння організації роботи Донецького національного університету у місті Вінниця.

В ході зібрання, представники ДонНУ спільно з органами обласної влади шукали шляхи та механізми вирішення проблемних питань ВУЗу, який з осені минулого року працює в обласному центрі.

Зокрема, обговорили питання щодо розселення як нинішніх, так і потенційних студентів Донецького національного університету у м.Вінниці. Адже, як зауважив ректор навчального закладу Роман Гринюк, очікують що студентську кагорту з нового навчального року поповнять 2,5 тисячі юнаків та дівчат.

У новому навчальному році Донецький національний університет, що у Вінниці, очікує близько 2,5 тисячі студентів

Також, під час засідання розглядалися можливі шляхи вирішення соціально-побутових проблем викладачів Донецького національного університету у м. Вінниці, зокрема питання забезпечення їх житлом.

Аби напрацювати конкретні пропозиції задля якнайшвидшого вирішення проблем, за результатами першого засідання робочої групи, було прийнято рішення провести дві наради. Першу – з представниками Вінницької міської ради та «Обласного фонду сприяння інвестиціям та будівництву»; іншу - з керівниками вищих навчальних закладів області та з директорами професійно-технічних закладів освіти.

У новому навчальному році Донецький національний університет, що у Вінниці, очікує близько 2,5 тисячі студентів

Нагадаємо, відповідно до доручення Президента України Порошенка П.О., від 4 березня 2015 року №1-1/101 з метою забезпечення організації навчально-виховного процесу та соціально-побутових умов студентів та викладачів Донецького національного університету у м.Вінниці, розпорядженням голови облдержадміністрації Валерія Коровія, 3 квітня було створено робочу групу щодо організації роботи Донецького національного університету у м.Вінниці, яку очолив заступник голови – директор Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації Ігор Івасюк.



Переглядів: 3611
Поширень: 0