Останній день червня дав путівки у самостійне трудове життя магістрам-випускникам Інституту математики, фізики і технологічної освіти Вінницького державного педагогічного університету ім. Михайла Коцюбинського.

Дипломи зі спеціальностей: математика,фізика, інформатика, астрономія, технологічна освіта отримали сьогодні 105 молодих фахівців денної та заочної форми навчання, 27 із них здобули освітньо – кваліфікаційний рівень магістра.

Сьогодні 105 випускників Вінницького педуніверситету отримали дипломи

Вітаючи випускників вузу та їх викладачів, заступник голови – директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ігор Івасюк підкреслив: «Сьогодні знакова подія у житті кожного з вас: ви закінчили університет, який має величну історію, є одним з найстаріших, найбільш відомих і шанованих вузів Вінниччини. Тож пишайтеся статусом його випускника, пам’ятайте із вдячністю своїх викладачів, які допомогли вам здобути освіту».

Сьогодні 105 випускників Вінницького педуніверситету отримали дипломи

Як випускник фізико-математичного факультету, Ігор Івасюк адресував теплі слова вдячності своїм наставникам, які дали не просто фахову підготовку, але й озброїли методикою, відкрили можливість реалізувати себе у професійному житті.

Сьогодні 105 випускників Вінницького педуніверситету отримали дипломи

Він також запевнив, що обласна державна адміністрація і міська рада докладатимуть максимум зусиль для підтримки Вінницького педуніверситету, його педагогічного колективу.

Наставники побажали вчорашнім студентам, знайти свою дорогу в житті, бути справжніми педагогами, професіоналами і гідними людьми, примножуючи славу рідного університету.



Переглядів: 4705
Поширень: 0