22-25 серпня на узбережжі Азовського моря пройшов фінальний етап мультифестивалю «Студентська республіка-2015». Конвеєр нових ідей та стратегій розвитку країни, максимум політичних баталій, море моря, сонця, розваг, нових знайомств та різнобарвних емоцій – ось що чекало там на кожного учасника. А вінничан, зокрема, тут знайшли великі перемоги!

Традиційно программа «Студреспубліки» була поділена на ігрову політичну та розважальну частини. І в першій, і в другій Вінниця стала лідером.

По-перше: делегація нашої області цьогоріч була найчисельніша. В той час, коли від інших регіонів було від 10-ти до 60-ти учасників, Вінниця привезла аж 90!!! Вінничани так накривали всім голову, що люди з інших регіонів співали собі під ніс «Винница-красавица!».

Винница теперь СУПЕР-КРАСАВИЦА!

Топ-репліки учасників з інших міст:

  • «Блін, скіки вас тут вінницьких!?»
  • «Всмислі з Вінниці? Скільки не знайомлюсь – всі з Вінниці.»
  • «Ооо Винница-красавица, я вас так люблю, вы такие дружные, поддерживаете всех.»
  • «Больше ни у кого не буду спрашивать откуда они, все бесполезно, все из Винницы.»

По-друге: щороку організатори фіналу «Студреспубліки» набирають волонтерів для проведення оргдіяльнісної гри, субфестивалів, супроводження та координування роботи делегацій від регіонів. Цьогоріч одразу шестеро вінничан увійшли до складу оргомітету! Зокрема за субфестиваль «Кубок КВН» відповідав багаторазовий фіналіст чемпіонату Вінниці, переможець Ліги КВН КНТЕУ (Київ), кращий капітан ліги «Вінни(ця)Пух» Роман Щур. Регіональним супроводжуючим нашої делегації стала координатор та ведуча Вінницької ліги КВН Юлія Шемет.

Винница теперь СУПЕР-КРАСАВИЦА!

По-третє: традиційно учасники фінального етапу Студреспубліки шляхом голосування обирають Студентський Парламент та Студентського Президента України. Завдяки наполегливості, завзятості та сумлінності учасників нашої делегації, Вінниця представлена у Парламенті і, окрім цього, ВПЕРШЕ за історію Студреспубліки Президентом було обрано вінничанку – Олександру Телегузову!!!

По-третє: окрім політичної частини, на Студреспубліці проводять більше десятка субфестивалів. У більшості з них Вінниця показала найкращі результати:

  • Перше та третє місце у грі мафія;
  • Звання топ-спікера всеукраїнського студреспубліканського дебатного турніру;
  • Бронза у грі «Що?Де?Коли?»;
  • Другі місця у Квест-фестивалі, фотоконкурсі та на шоу «Містер Студреспубліки»;
  • Перемога у «Денній тусі» та змаганнях за кращий флешмоб;
  • Найцінніше ПЕРШЕ МІСЦЕ, зокрема для нашої ліги, виборола ВІННИЦЬКА ЗБІРНА У СУБФЕСТИВАЛІ «КУБОК КВН»!!!!!!!!!

Винница теперь СУПЕР-КРАСАВИЦА!

Команда «Сборная проВИННции», до складу якої увійшли Володимир Мандельзон, Роман Трачук, Віталій Дерев’янко («Наша Тирь») та Владислав Мартинюк («ВАУ») разом з куратором субфестивалю Романом Щуром довели, що вінницькі КВНщики найорганізованіші, найклмітливіші, найвеселіші та ще багато в чому най-най-най! Зичимо хлопцям удачі в підкоренні нових ліг та нових фестивалів і натхнення на найкращі жарти!

Винница теперь СУПЕР-КРАСАВИЦА!

Залишається тільки додати, що цьогорічними здобутками Вінниця буквально «затаврувала» на собі статус «Красавицы». Тож бажаємо собі та нашому місту, щоб ця краса розквітала у нас з кожним роком і допомагала виховувати найкращу молодь та створювати найкращу країну!


Переглядів: 3672
Поширень: 0