На минулому тижні у рамках муніципальної програми «Сервіс по-вінницьки» відбувся черговий майстер-клас по мистецтву баріста для учнів Центру профтехосвіти торгівлі та харчових технологій. Навчали майстерності приготування кави фахівці «Дому кави». Подібні курси не входять в учбову програму вінницьких навчальних закладів, які готують спеціалістів для закладів ресторанного господарства. Тому завжди цікаві і корисні студентам.

У Вінниці вже другий рік діє програма «Сервіс по-вінницьки», яка покликана підняти рівень якості обслуговування городян та гостей міста у магазинах, готелях, та підприємствах У рамках програми «Сервіс по-вінницьки» студенів навчали готувати смачну кавуресторанного господарства міста. У рамках цієї програми періодично проходять навчання. Так, у цьому році в приміщені кафе «Diner Benedikt» було проведено майстер-клас по мистецтву бариста, а у кафе «Дайнер» – практичне заняття по приготуванню морепродуктів.

«Минулого тижня 30 учнів Центру профтехосвіти У рамках програми «Сервіс по-вінницьки» студенів навчали готувати смачну кавуторгівлі та харчових технологій опановували ази професії бариста. Юнаки та дівчата побували на майстер-класі у «Домі кави», де на практиці дізнавалися, як професійно готувати цей напій, та пробували робити це самостійно. Фахівці цього закладу розповіли учням про особливості різних видів кави, умови їх зберігання тощо», – каже заступник директора департаменту адміністративних послуг Вінницької міської ради Людмила Перова.

Як зазначила Людмила Перова, подібні майстер-класи у рамках програми «Сервіс по-вінницьки» будуть проводитися й надалі. Взагалі, для студентів такі практичні заняття проводять висококваліфіковані кухарі та баріста, які працюють в ресторанах міста і мають можливість дати інформацію студентам понад учбовою програмою з використанням новітніх сучасних технологій.



Переглядів: 3364
Поширень: 0