У лекційному залі педагогічного університету працівники поліції, лікарі і студенти обговорили причини скоєння автопригод та нагадали, як своєчасно надати екстрену допомогу постраждалим.

Збільшення числа транспортних засобів та учасників дорожнього руху підвищує ймовірність аварійності на автошляхах. Відповідно зростає число осіб, які потенційно можуть постраждати в автопригодах.

Під час лекції працівник поліції розповів про особливості керування велосипедом, мопедам, легковим автомобілем і роз’яснив права, обв’язки кожного з учасників дорожнього руху. Особлива увага зверталась на порушення правил дорожнього руху пішоходами.

Майбутнім педагогам розповідали про причини скоєння ДТП та вчили надавати естрену допомогу

Крім додаткових знань з правил дорожнього руху та відповідальності за порушення законодавства в сфері безпеки, студенти спільно з лікарями повторили правила надання потерпілому долікарської допомоги.

Для довідки:

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, у світі кожного року в автомобільних аваріях гинее близько 1,3 мільйони чоловік. На мапі світу за числом осіб, які загинули в ДТП, наша країна має середній показник, а з числа європейських країн - один з найвищих.



Переглядів: 2863
Поширень: 0