За давньою традицією зайвий квиточок на гала-концерти Всеукраїнського фестивалю КВН “Святий Валентин на КВНі” починали просити ще на вулиці. Не став виключенням і 16-й фестиваль. Шістнадцятий... Напевне, могло так статися, що цього року на сцену виходили, а на них прийшли подивитися у переповнену залу міського палацу мистецтв багато тих, хто з'явилися на світ після того як їх татові вдалося такий зайвий квиточок знайти та запросити маму ще на той самий перший фестиваль!

Робоча частина фестивалю розпочалася ще об 11.00. Нові редактори Відкритої Ліги КВН «Вінни(ця) Пух» чемпіони міста Віталій Сміхульський та Андрій Попадюк зосереджено слідкували за перепетіями чотирьох відбіркових ігор за участю двадцяти команд. Цього разу крім вінницьких гумористів позмагатися приїхали і їх однолітки з Черкащини, Херсонщини та Києва. Саме у таких іграх формується і святкова програма гала-концерту і склади Чемпіонату та Кубку Вінниці на призи міського голови.

Ось, кого ми побачимо у новому КВНівському сезоні.

21 березня першою стартує гра на кубок за участю команд "Все возможно", "Бесшут", "Головоломка", "Базар-вокзал", "W two", "Три ведмеді", "Юрфак", "Говорите на иврите", "Подымим".

22 та 23 березня стартує Чемпіонат. Крім вінницьких команд "Только мы", "Проспект Юнности", "Моя провинция", "Короли", "Все буде добре", "НашаТырь", "Осторожно люди", "Специи" будуть грати також команди "ІстФак", Умань та "Смайлы", Скадовськ

Всеукраїнський фестиваль  КВН  “Святий Валентин на КВНі”. Гумор допомагає коханню

На гала-концерті “Святий Валентин на КВНі-2016” ці команди разом з спеціально запрошеними гостями чемпіонами Вінниці 2014 року командою “Ми з 90-х” (м. Хмельницький) показали свої найкращі номери. Свої вокальні таланти продемонстрували вихованці естрадної творчої майстерні “Зоряна Мрія”. Дуже гарно танцювали учасника ансамблю бальних танців “Болеро” Було весело. Було святково. Було романтично. За ще однією давньою традицією серед глядачів розігрувалися призи від кінотеатру ім. Коцюбинського та розважального комплексу “Ігроманія”. А Артуру Матвічук та Наталі Самоєнко вдалося ще і виграти продовження романтичного вечора у ресторані “Арт Хауз”, куди їх одразу після завершення концерту доставила машина служби таксі “Вимпел”.

Тож попереду новий сезон гумористичних талантів нашого міста. Запрошуємо на його заходи. Більше фото ТУТ



Переглядів: 3435
Поширень: 0