Днями у Вінницькому коледжі Національного університету харчових технологій студенти випускних груп відвідали «ярмарок вакансій», де зустрілись з представниками від роботодавців з 11 підприємств різних галузей економіки України. Серед них ПАТ ТОВ ТВК «Перша приватна броварня» м. Львів, ТОВ «Вінницька птахофабрика» м. Ладижин, ТОВ Фірма «Грона» м. Сквира Київської обл., «Люстдорф» у формі ТОВ м. Іллінці, ТОВ «БЕТА – В» м. Вінниця, ПАТ «Вінницький олієжиркомбінат», ТОВ «Агроград» м. Вінниця, Вінницький інструментальний завод, Вінницьке міське комунальне підприємство «Вінницяміськліфт», ПАТ «Пологівський олієекстраційний завод» Запорізької обл., Консалтингова компанія «АДЬЮТОР».

З вітальним словом до учасників ярмарку звернувся директор коледжу Володимир Керницький, який акцентував увагу присутніх на значущості представлених в навчальному закладі спеціальностей для сучасного ринку праці, та висловив надію на подальшу співпрацю з роботодавцями.

У Вінницькому коледжі НУХТ відбувся «ярмарок вакансій»

Працівники Лівобережного Центру зайнятості ознайомили студентів з технологією пошуку роботи, а провідні фахівці підприємств зазначили, що вони охоче приймуть на роботу випускників коледжу.

У Вінницькому коледжі НУХТ відбувся «ярмарок вакансій»

Колишня випускниця, а нині заступник Голови правління з виробництва ПАТ «Вінницький олієжиркомбінат» Людмила Музика відмітила, що на виробництві працюють більше 150 випускників і керівництво комбінату задоволене якістю їх знань та роботою. Окрім того, після проходження практики у Запорізькій області Пологівському олієекстраційному заводі декілька випускників спеціальності «Виробництво жирів і жирозамінників» отримали запрошення на роботу.

У Вінницькому коледжі НУХТ відбувся «ярмарок вакансій»

В ході ярмарку випускники коледжу мали можливість поспілкуватися із роботодавцями, заповнити відповідні анкети та отримати необхідну консультацію.



Переглядів: 3662
Поширень: 0