З 29 березня у місті стартує проект «Студентська ліга 2016». Він включатиме ряд молодіжних заходів, серед яких турніри по міні-футболу та пейнтболу, чемпіонат з віджимання серед чоловіків та присідання серед жінок, конкурс «Студенти мають таланти» та багато іншого. По закінченню проекту кубки «Студентська ліга 2016» отримають училище, коледж та університет, у яких навчаються найталановитіші студенти.

Організаторами проекту «Студентська ліга 2016» є відділ у справах молоді та туризму міської ради, підлітковий клуб «Універ» та Вінницька молодіжна рада. У рамках проекту протягом трьох місяців вінницькі студенти демонструватимуть свої спортивні уміння, вправність, творчі таланти тощо.

«Це проект, який містить різні заходи, турніри, фестивалі. Він допоможе не лише об’єднати студентську молодь Вінниці, а й підніме патріотичний дух молоді, примножить спортивні та культурні досягнення студентів. В результаті буде визначено три абсолютних переможці: серед училищ, коледжів та серед університетів», – розповідає начальник відділу у справах молоді та туризму Юлія Мончак.

Наступного тижня у Вінниці розпочнеться проект «Студентська ліга 2016»

Першим заходом проекту стане турнір з міні-футболу, який проходитиме з 29 по 31 березня. Наступним змаганням буде Дебатний турнір, який відбуватиметься з 1 по 3 квітня. 13 квітня розпочнеться турнір з пейнтболу, А 26 та 27 квітня проходитимуть змагання з настільного тенісу та боулінгу. Також, в рамках проекту 17-18 травня пройде фінал шоу «Студенти мають таланти», відбіркові кастинги якого проводитимуться у кожному навчальному закладі.

25 травня – чемпіонат з віджимання серед чоловіків. 1 червня всі бажаючі вінничанки на Набережній «Рошен» змагатимуться у чемпіонаті з присідання. А 4-5 червня учасників запрошують у військово-патріотичний табір «Зірниця».

«Ми сподіваємось, що «Студентська ліга 2016» стане масштабним заходом, який об’єднає усіх студентів, зробить їх великою родиною, і неважливо, в якому закладі вони навчаються. Очікуємо, що більшість вузів виявлять бажання взяти участь та гідно представлять свій навчальний заклад на міському рівні», – каже голова Вінницької молодіжної ради Мира Дмитро.



Переглядів: 2950
Поширень: 0