Метою цієї ініціативи є започаткувати новий молодіжний скаутський рух для вивчення молоддю широкого спектру напрямків в IT індустрії, щоб сприяти поширенню технічного і наукового прогресу в місті Вінниця та Україні.

На думку ректора Грабка В. В., динамічний розвиток України можливий лише завдяки впровадження високотехнологічних та інноваційних підходів у реальному секторі економіки, для чого потрібні висококваліфіковані фахівці. Реалізація проекту IT-SCOUTS підготовить юнь та молодь до навчання за технічними спеціальностями.

На базі Вінницького національного технічного університету розміщено головний штаб руху IT-SCOUTSта проводитимуться різноманітні заходи навчального та змагального напрямів для IT-SCOUTS(гуртки, хакатони, конференції, семінари, круглі столі, інженерні змагання тощо).

Запрошуємо всіх зацікавлених долучатись до руху. Дітей та молодь запрошуємо на гурткові заняття для здобування технічних навичок IT-SCOUTS. Працівників та досвідчених спеціалістів IT-сфери для спільного розвитку та поширення руху. 

З більш детальною інформацією можна ознайомитись на сайті – http://itscouts.vntu.edu.ua



Переглядів: 2840
Поширень: 0